Sadašnja zvijezda Atletica je 2010. odbila preći u Barcelonu

Griezmann otkrio razloge

Sadašnja zvijezda Atletica je 2010. odbila preći u Barcelonu

Nekadašnji fudbaler Real Sociedada a danas zvijezda Atletico Madrida, Antoine Griezmann, izjavio je da je 2010. godine odbio preći i obrazložio razloge svoje odluke.

"Istina je da su me tražili prije pet godine. Pričali su sa mojim menadžerom ali nikada mi se nisu obratili direktno. Tada su mi ponudili da pređem u Barcelonu B, što sam odbio", rekao je Griezmann za radio stanicu RTL i dodao:

"Tada sam nastupao za B tim Real Sociedada i nije mi padalo na pamet da prelazim u neki drugi klub u Segundi. Govorili su da će me prekomandovati u prvi tim Barcelone nakon što godinu dana budem nastupao za B sastav, ali se meni nije svidjela ta ideja. Nisam siguran koliko su me, zaista, željeli u Barceloni. To je najbolje pitati njih".

Antoine Griezmann nakon nešto slabijeg starta sada pruža sjajne partije za svoj Atletico Madrid, a bio je strijelac jednog pogotka u subotnjem demoliranju gradskog rivala Real Madrida (4:0).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.