Safet Sušić korak bliže klupi Alžira

Garcia odbio ponudu

Safet Sušić korak bliže klupi Alžira

Bivši trener Rome Rudi Garcia bio je u kombinacijama za novog selektora Alžira, ali francuski stručnjak je odlučio odbiti primamljivu ponudu.

Nakon što je u utorak Milovan Rajevac dao otkaz, Alžir je u potrazi za novim selektorom, ali je postalo jasno da to neće biti Rudi Garcia kojeg taj posao ne zanima.

Osim Garcije, kandidati za selektorsku poziciju u reprezentaciji Alžira su Alain Perrin, Paul Le Guen, Rolland Courbis, Marc Wilmots ali i naš bivši selektor Safet Sušić, koji je sada korak bliže pronalasku novog angažmana.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Rudi Garcia (52) je u trenerskoj karijeri vodio Saint-Etienne, Dijon, Le Mans, Lille i Romu i čini se da je odlučio da se, barem još uvijek, ne okuša u ulozi selektora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti