Safet Sušić ponovo postaje selektor?

Kandidat za selektora Omana

Safet Sušić ponovo postaje selektor?

Bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić bi uskoro mogao pronaći novi angažman.

Kako navode pojedini inostrani i domaći mediji, Sušić se povezuje sa preuzimanjem reprezentacije Omana i konkretno je druga opcija nakon Holanđanina Tima Dirka Verbeeka.

Iskusni trener je u prošlosti vodio nekoliko holandskih klubova, te reprezentacije Južne Koreje i Australije, a sa čelnicima Fudbalskog saveza Omana će uskoro obaviti razgovor.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Predsjednik FS Omana Sheikh Salim Al Wahaibi je najavio pregovore sa Verbeekom u narednim danima te poručio da će se, u slučaju nepostizanja dogovora, okrenuti Safetu Sušiću.

Nakon odlaska sa klupe BiH 2014. godine, Sušić je vodio francuski Evian ali je već skoro godinu dana bez trenerskog angažmana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi