Saga je završena: Neymar se izvinio ostatku ekipe

Ljutio se danima

Saga je završena: Neymar se izvinio ostatku ekipe

M. Šljivak

Saga oko svađe Brazilca Neymara i Urugvajca Edinsona Cavanija konačno je završena.

Nakon nekoliko dana u kojima se pisalo sve i svašta o sukobu zvijezda PSG-a, danas je navodno kompletna stvar okončana.

Trener francuskog velikana Unai Emery potvrdio je kako je došlo do svađe između fudbalera u svlačionici nakon duela s Lyonom i da je Neymar bio uvrijeđen zbog činjenice da mu Cavani nije dopustio izvesti penal.

Nakon što je nekoliko dana zbog svog ega odbijao bilo kakav kontakt sa Cavanijem, danas se sve završilo. Neymar se zbog ponašanja izvinio kompletnoj svlačionici i stvar oko svađe je barem za sada završena.

Kako Brazilac još uvijek ne zna francuski jezik, prevodioc je bio Thiago Silva, koji je ostatku ekipe prenio riječi žaljenja od strane svog sunarodnjaka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Emery je jučer potvrdio i kako će Cavani ostati prvi izvođač penala u ekipi, a ostaje da se vidi kako će nakon svađe ovaj dvojac sarađivati na terenu.

Obojica su veoma važni za igru Parižana i sigurno je da sukob ne donosi ništa dobro timu koji ove sezone ima visoke ambicije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi