Sahin: Nikada neću zaboraviti izraze lica mojih saigrača

Dao intervju nakon Monaca

Sahin: Nikada neću zaboraviti izraze lica mojih saigrača

E. Škorić

Nogometaš Borussije Dortmund Nuri Sahin dao je emotivan govor nakon poraza od Monaca (3:2).

Meč Borussije i Monaca odigran je večeras u Dortmundu, mada je trebao biti odigran noć ranije, ali nije zbog bombaškog napada na autobus Milionera.

Sahin je nakon večerašnje utakmice dao potresan intervju, rekavši kako su mnoge stvari kasnije prolazile kroz glavu.

"Za Novu godinu sam bio u Istanbulu i tada su se dešavali napadi, no nisam bio tako blizu nesreće. Ovaj put je bilo puno bliže. Ne bih poželio nikome da se ovo desi", kazao je Sahin.

"Dok nisam ušao na teren, uopće nisam ni razmišljao o nogometu. Nisam shvatao šta se sinoć sve dešavalo dok nisam došao kući i dok nisam vidio svoju porodicu. Onda sam shvatio ozbiljnost situacije. Nisam ni znao koliko smo imali sreće. Nikada neću zaboraviti izraze svojih saigrača kada se to desilo".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti