Saigrač Milana Đurića seli u Galatasaray?
Foto: EPA

Abraham u Galati?

Saigrač Milana Đurića seli u Galatasaray?

M. Šljivak

Tammy Abraham, mladi napadač Bristol Cityja, karijeru bi mogao nastaviti u turskom velikanu Galatasarayu.

Ovaj 19-godišnji fudbaler igra odličnu sezonu u Championshipu. Najbolji je igrač ekipe Bristola, ali usprkos odličnim igrama veoma teško je očekivati da bi se mogao izboriti za mjesto u ekipi Chelseaja, čiji je službeno igrač.

Međutim, za njega se pojavila zanimljiva solucija za nastavak karijere. Turski velikan Galatasaray ozbiljno je zainteresovan za njegove usluge i on bi od naredne sezone mogao zaigrati za ovaj tim.

Galata za ljeto traži klasnog napadača. Prvi izbor za sada je Abraham, koji bi tako neočekivano mogao promijeniti sredinu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Tammy Abraham je ove sezone u 39 odigranih utakmica za Bristol postigao 21 pogodak.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi