Saigrači poručuju Costi: Izvini se Conteu!

Nakon svađe

Saigrači poručuju Costi: Izvini se Conteu!

Strasti nakon svađe Diega Coste i Antonija Contea se još uvijek ne smiruju, a gotovo da se svakim satom pojavljuju nove informacije o ovom incidentu.

Costa je posljednja tri dana trenirao odvojeno od ostatka tima, a Conte ga je izbacio iz ekipe koja će danas gostovati Leicesteru, a razlog je njegova navodna povreda.

Iz ljekarskog tima Chelseaja smatraju da je Costa bio spreman da nastupi protiv Leicestera iako je zatražio poštedu, a potom se u priču umiješao i Conte koji je procijenio da je sjajni napadač pokazao veliko nepoštivanje prema članovima stručnog štaba te ga izbacio iz tima.

U sukob na relaciji Costa - Conte i stručni štab uključili su se i njegovi saigrači iz Chelseaja, koji su mu poručili da bi bilo najpametnije da se izvini treneru i krene dalje.

Fudbaleri Chelseaja su savjetovali Diega Costu da se skoncentriše na osvajanje titule sa klubom, te da ni pod koju cijenu ne ode u Kinu u januarskom prelaznom roku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Diego Costa će vjerovatno naredne sedmice održati sastanak sa trenerom Antonijom Conteom, nakon čega bi trebala biti poznata njegova sudbina na Stamford Bridgeu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi