Salah 'bocnuo' Manolasa za svađu sa Džekom
Foto: EPA

Egipćanin provocira

Salah 'bocnuo' Manolasa za svađu sa Džekom

Fotografije fizičkog obračuna Kostasa Manolasa i Edina Džeke brzinom svjetlosti su obišle cijeli svijet.

Grčki defanzovac je na kvalifikacijskoj utakmici između BiH i Grčke uputio pogrdne riječi prema bosanskohercegovačkim navijačima, što je naljutilo Džeku, koji je potom nasrnuo na saigrača iz Rome. 

Ovaj incident nije ostao nezapažen ni od strane ostalih igrača Rome, a nakon što se prethodno na Manolasov i Džekin račun našalio Antonio Rudiger, sada je to isto učinio i Mohamed Salah. 

Egipćanin se, naime, uključio na video uživo koji je Manolas pokrenuo na Instagramu i napisao mu: "Kostas, molim te idi na spavanje", pa zatim mu i ostavio pitanje: "Kako je prošla tvoja svađa sa Džekom?" 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi