Salah: Džeko je veliki igrač, volim igrati s njim

Egipćanin tvrdi

Salah: Džeko je veliki igrač, volim igrati s njim

E. Škorić

Egipćanin Mohamed Salah uživa da igra s bh. napadačem Edinom Džekom.

Tandem Salah - Džeko nezaustavljiv je ove sezone i Egipćanin je priznao da voli kada u napadu sarađuje s bh. reprezentativcem, koji je u Seriji A ove sezone zabio 27 golova, te 37 ukupno u sezoni.

"Osjećam se dobro u Rimu i sretan sam ovdje. Tu su mi prijatelji, grad mi se sviđa i moja žena je sretna", rekao je Salah, koji je komentarisao Francesca Tottija:

"Čarobno je igrati s Tottijem. Čak kada sam bio u Fiorentini, divio sam mu se i uvijek sam ga smatrao velikim".

Salah je potom istakao da je Džeko pravi saigrač u napadu i čast mu je također što igra rame uz rame s nekadašnjim napadačem Wolfsburga i Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Edin je prošle godine bio nesretan, ali to se u nogometu dešava. Ove sezone je postigao toliko golova, on je jako  važan za Romu, a bio je i prošle godine. Volim da igram s njim, veliki je igrač i sjajna osoba", tvrdi Salah.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi