Salah: Možemo eliminisati Real Madrid

Egipćanin optimističan

Salah: Možemo eliminisati Real Madrid

Roma će se u osmini finala Lige prvaka sastati sa Real Madridom, protiv kojeg će objektivno biti u ulozi velikog autsajdera.

Ipak, tako ne misli fudbaler rimskog kluba Mohamed Salah, koji je danas dao vrlo optimističnu izjavu.

"Možemo eliminisati Real Madrid i plasirati se u četvrtfinale. Uvijek sam sanjao da zaigram protiv Reala, jer svi znamo kakav je to klub. Borit ćemo se i pokušati da uradimo naš posao onako kako treba", rekao je Salah.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ukoliko Roma izađe kao pobjednik iz dvomeča sa Real Madridom, to će za njih biti prvo učešće u četvrtfinalu Lige prvaka nakon sezone 2007/2008.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.