Salah na medicinskim pregledima u Liverpoolu

Egipćanin pojačava Redse

Salah na medicinskim pregledima u Liverpoolu

Egipatski fudbaler Mohamed Salah trenutno se nalazi na medicinskim pregledima u Liverpoolu, prenose italijanski mediji. 

Nakon što su Liverpool i Roma nekoliko sedmica pregovarali oko visine obeštećenja za ovog fudbalera, konačno je došlo do dogovora i Egipćanin će obući crveni dres kluba sa Anfielda.

Podsjetimo, Salah je u Liverpool doputovao u utorak navečer, a transfer bi navodno trebao biti vrijedan 39 miliona eura plus bonusi. Egipćanin će potpisati ugovor na četiri godine u kojima će zarađivati 5,5 miliona eura po sezoni.

Salah je prošle sezone bio jedna od najboljih fudbalera Rome, pa je na 31 utakmici postigao 15 pogodaka te je upisao čak 13 asistencija. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, on je već igrao u Premiershipu i to od 2014. do 2015. godine, ali se nije proslavio u Chelseaju. Kasnije je išao na posudbe u Fiorentinu i Romu, a Vučica ga je Plavcima platila 15 miliona eura. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi