Salah u utorak na ljekarskim pregledima u Liverpoolu

Napušta Romu?

Salah u utorak na ljekarskim pregledima u Liverpoolu

E. Čaušević

Egipatski reprezentativac Mohamed Salah će prema svemu sudeći ovog ljeta napustiti redove Rome.

Salah je u prošloj sezoni uz Edina Džeku bio najbolji igrač rimskog kluba, ali je na iznenađenje navijača Vučice na izlaznim vratima ekipe. Nedavno se pojavila priča da Salah želi napustiti Romu i svoju karijeru ponovo nastaviti u engleskom Premiershipu.

Ubrzo nakon toga stigla je ponuda Liverpoola koji je pokazao najveći interes za nekadašnjeg igrača Chelseaja. Egipćanin nije želio ništa govoriti o toj temi, ali je jasno da se nalazi na korak od Anfielda.

Engleski mediji prenijeli su jutros da je Salah sve dogovorio sa Liverpoolom, te da će već u utorak stići na ljekarske preglede nakon čega će potpisati ugovor s Redsima. Engleski klub će na račun Rome uplatiti 45 miliona eura s bonusima koji su uključeni. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, mediji u Egiptu odlučili su pomoći u "razotkrivanju" ove priče, te saznati da je Salah već rezervisao kartu za Liverpool. On će već u utorak ujutro biti na letu prema svom novom klubu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi