Salahov brat potvrdio transfer u Liverpool

Nosit će broj 11?

Salahov brat potvrdio transfer u Liverpool

E. Škorić

Mohamed Salah definitivno prelazi u Englesku i igrat će za Liverpool.

I dok se iščekuje zvanična potvrda transfera Salaha iz Rome u Liverpool, njegov brat Nasr Salah na Twitteru je objavio da je "100 posto sve gotovo" i da će Egipćanin nositi broj 11.

Ovaj broj trenutno nosi Roberto Firmino i špekuliše se da će Brazilac uzeti slobodnu devetku, a da će Salah zadužiti njegov broj.

Salah i Mane uz Coutinha i Firmina trebao bi da čini nezaustavljiv napad Redsa. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vrijedi napomenuti da bi visina obeštećenja koju će Liverpool uplatiti Romi iznositi oko 35 miliona funti. Salah je prošle sezone bio jedan od najboljih fudbalera Rome pa je na 31 odigranom meču postigao 15 golova uz 13 asistencija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi