Salatić privatnim avionom stiže na vjenčanje u Beograd

Predsjednik Skakavaca ispoštovao kapitena

Salatić privatnim avionom stiže na vjenčanje u Beograd

U prošlom kolu fudbalskog prvenstva Švicarske, sastav Grasshoppers dobio je žestoki šamar pred domaćim od Thuna koji je slavio sa 5:0. 

Ekipa Skakavaca koja je uz Basel jedan od glavnih kandidata za šampionsku titulu u ovoj alpskoj zemlji sada za vodećim Baselom zaostaje četiri boda, a do kraja šampionata ostalo je još šest kola.

Uprkos teškom porazu svog Veroljub Salatić, kapiten tima u kojem nastupaju Sanela Jahić i Sead Hajrović, nije zaboravio na obećanje predsjednika Skakavaca.

Neposredno prije gradskog derbija kapiten je prvog čovjeka kluba pitao koliko bi koštalo iznajmljivanje predsjednikovog privatog aviona za let do Beograda, a predsjednik je rekao da će let biti besplatan ukoliko Grasshoppers pobijedi u gradskom derbiju.

Fudbaleri Michaela Skibbea slavili su sa 2:0, a "čekirani" let za Beograd Salatić je odlučio iskoristiti za odlazak na vjenčanje. Čije, nije poznato.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti