Salihamidžić hvalio Lewandowskog nakon meča

Sportski direktor Bayerna

Salihamidžić hvalio Lewandowskog nakon meča

Bayern se jučer mučio protiv Werdera u Bremenu u okviru 2. kola Bundeslige, ali na kraju su došli do pobjede 2:0.

Bavarci su do trijumfa stigli tek u drugom poluvremenu i to golovima Roberta Lewandowskog. Poljak je pogađao u 72. i 75. minuti te je na taj način donio vrijedna tri boda svom timu. 

Veoma zadovoljan njegovom partijom nakon meča bio je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić.

"Robert je pokazao da je jako bitan igrač. On je najbolji napadač u Bundesligi i jedan od najboljih na svijetu. Pravi je ubica", rekao je Salihamidžić koji se dotakao i same utakmice. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Svidjela mi se utakmica. Bili smo strpljivi i stvorili smo dosta prilika. Bili smo kompaktni na terenu. Nismo im dozvolili prilike i tako se igra fudbal", rekao je Salihamidžić. 

Podsjetimo, ovo je za Bayern bila druga pobjeda u Bundesligi nakon što su u prvom kolu porazili Bayer Leverkusen sa 3:1 na domaćem terenu. Minhenski tim u narednom kolu gostuje kod Hoffenheima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti