Salihamidžić nije birao riječi nakon sinoćnjeg kiksa

"Bit će to us*an dan"

Salihamidžić nije birao riječi nakon sinoćnjeg kiksa

Fudbaleri Bayerna sinoć su još jednom pokazali da se ne nalaze u najboljoj formi ove sezone i da nešto u njihovoj ekipi nije u redu.

Nakon nedavnog poraza u gostima kod Hoffenheima, sinoć su Bavarci odigrali samo 2:2 na domaćem terenu protiv Wolfsburga, a te utakmice su u proteklim sezonama bez problema rješavali u svoju korsit. 

Veoma ljut nakon sinoćnje utakmice bio je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić koji nije birao riječi povodom današnjeg tradicionalnog odlaska igrača i čelnika kluba na Oktoberfest. 

"Bit će to usr*n dan, budite sigurni", rekao je Salihamidžić pa se osvrnuo na utakmicu:

"Utakmica? Nismo igrali dobro ni u prvom poluvremenu, a vodili smo sa 2:0, a u drugom poluvremenu smo napravili mnogo grešaka. Ovo boli, izgubili smo dva boda. Generalna proba pred duel protiv PSG-a nije prošla dobro, ali to ne mora ništa značiti. Liga prvaka je Liga prvaka. Igrači će biti motivisaniji, igrat ćemo drugačije", rekao je Hasan. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Bayern sada ima 13 bodova i nalaze se na diobi prvog mjesta sa Dortmundom, ali uz meč više.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi