Salihović: Gladan sam uspjeha

Debitovao za St. Gallen

Salihović: Gladan sam uspjeha

Bivši bh. reprezentativac Sejad Salihović protekle sedmice je zvanično debitovao za St. Gallen. 

Salihović (32) je Švicarsku stigao kao slobodan igrač nakon što se prethodno razišao za kineskim drugoligašem Beijing Rehneom, a odmah po dolasku u St. Gallen je naišao na toplu dobrodošlicu svih u klubu. 

"Prije svega, veliko hvala mom Hoffenheimu, koji mi je omogućio da se u proteklih nekoliko sedmica osjećam kao kod kuće. Hvala i vidimo se uskoro. Sada sam u St. Gallenu, radujem se svakoj narednoj utakmici i gladan sam uspjeha. Stručni štab i novi saigrači su me od prvog dana prihvatili dobro i osjetim pravu atmosferu", napisao je Salihović na društvenim mrežama.

Iskusnom bh. fudbaleru ugovor sa St. Gallenom važi do kraja sezone, međutim ukoliko obje strane budu zadovoljne, vrlo lako bi mogao biti produžen. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi