Salihović se priključio treninzima bivšeg kluba

Bivši Zmaj održava formu

Salihović se priključio treninzima bivšeg kluba

Ugledni njemački list Bild objavio je kako 32-godišnji Sejad Salihović ponovo trenira sa Hoffenheimom. 

Salihoviću je istekao ugovor sa St. Gallenom i u potrazi je za novim klubom, a kako bi uspio održati formu, priključio se treninzima Hoffenheima u kojem je svojevremeno proveo skoro deset godina. 

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je, prema pisanju Bilda, trenirao u kampu Hoffenheima odvojeno sa Sandrom Wagnerom, Lucom Kölschom i Adamom Szalaijem, koji imaju problema sa povredama. 

Salihović želi što spremniji dočekati izazove u novoj sezoni. Gdje će igrati još nije poznato, ali navijači Hoffenheima ne skrivaju da bi željeli da se vrati. Očito im je ostao u lijepom sjećanju. 

Za Hoffenheim ovaj iskusni bh. fudbaler je u prošlosti odigrao 251 utakmicu i dao 67 golova. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi