Salihović: Važno je igrati, nadam se da će rana brzo zarasti

Posjekotina na nezgodnom mjestu

Salihović: Važno je igrati, nadam se da će rana brzo zarasti

Sejad Salihović na radost svih navijača reprezentacije Bosne i Hercegovine vratio se u stratni tim Hoffenheima, ali ga je na nesreću zadesio novi peh zbog kojega je meč protiv Wolfsburga u posljednjem kolu morao napustiti već na poluvremenu.

“Dobio sam dva šava. Posjekotina se desila baš na glupom mjestu. Zbog nje nisam mogao nogu normalno savijati, osjećao sam bol i morao sam izaći iz igre. Nadam se da će ovo brzo zarasti i da ću nastupiti u narednom kolu. Za mene je jako važno ponovo igrati,” izjavio je Salihović za njemačke medije.

Sejad Salihović zbog male minutaže u Hoffenheimu propustio je meč reprezentacije protiv Kipra, tačnije odgledao ga je sa klupe za rezervne igrače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.