Salihović zbog povrede napustio trening Hoffeheima

Bh. reprezentativca istegao mišić

Salihović zbog povrede napustio trening Hoffeheima

Fudbaleri Hoffenheima za nastavak takmičenja u Bundesligi pripremaju se u Južnoj Africi, a sa sastavom TSG u zemlji koja je 2010. godine ugostila Svjetsko prvenstvo nalaze se i dvojica bh. reprezentativaca, Ermin Bičakčić i Sejad Salihović.

Sejad Salihović, je dobar dio jesenjeg dijela sezone propustio zbog problema sa koljenom. Povreda je našeg fudbalera kojeg krasi sjajan udarac lijevom nogom spriječila i od boljih i kvalitetnijih nastupa na proteklom Svjetskom prvenstvu, a pehovima Sejada Salihovića nikako da dođe kraj.

Jedno od zaštitnih liga ekipe iz Sinsheima je na današnjem treningu zadobio novu povredu, a zbog istegnuća mišića Zmaj je sa debelom bandažom napustio trening izabranika Markusa Gisdola.

Prema prvi informacijama koje su prenijeli njemački mediji radi se o istegnuću mišića lista.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije