Samo da potpiše: Ibrahimoviću ponuđeno bogatstvo

Šveđanin na korak od Old Trafforda

Samo da potpiše: Ibrahimoviću ponuđeno bogatstvo

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović nakon tri sezone napustio je PSG, a karijeri bi mogao nastaviti u Manchester Unitedu.

Engleski mediji prenose da će Ibrahimović najvjerovatnije od naredne sezone nositi dres Crvenih đavola, a u javnost je "procurila" i astronomska ponuda koju je United spremio za švedskog napadača.

Kako pišu engleski mediji Manchester United je spreman da Ibrahimoviću ponudi jednogodišnji ugovor prema kojem bi Šveđanin sedmično zarađivao 250.000 funti. To je manje od onoga koliko je zarađivao u PSG-u. Ukoliko Zlatan pristane da potpiše za United dobit će i osam miliona funti bonusa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United bi u narednim danima trebao potvrditi dolazak Josea Mourinha na klupu ovog kluba što je dodatni razlog za Zlatana da dođe na Old Trafford. Ibra je s portugalskim stručnjakom sarađivao u Interu, te su ostali u jako dobrim odnosima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti