Samo jedna belgijska zvijezda ispoštovala fanove u Sarajevu

Svi su htjeli da se slikaju s njima

Samo jedna belgijska zvijezda ispoštovala fanove u Sarajevu

E. Škorić

Reprezentativci Belgije stigli su danas u Sarajevo i smješteni su u hotelu Bristol.

U subotu bh. reprezentacija na Grbavici od 18 sati igra pretposljednji meč kvalifikacija za SP protiv Belgije, a zvijezde gostujuće selekcije danas su stigle u naš glavni grad, a kako u svojim redovima ima brojne zvijezde, tako je interesovanje kod bh. navijača bilo veliko.

Nakon što su prije nekoliko sati stigli na Međunarodni aerodrom u Sarajevu, Belgijanci su se zaputili prema hotelu, gdje ih je dočekalo desetine fanova, koji su željeli da naprave fotografiju za uspomenu ili dobiju autogram.

Nisu Belgijanci imali vremena za fotografisanje, a od igrača je susretljiv bio tek Divock Origi. Mladi napadač Wolfsburga je nasmijano pozirao pored fanova iz BiH, dok su ostali uglavnom pokušavali da se što prije smjeste i brže-bolje su odlazili u hotel.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Selektor Robert Martinez i pomoćnik Thierry Henry također su privlačili veliku pozornost bh. građana. 

Belgija će imati u 18 sati na Grbavici trening, a prije toga bit će održana press konferencija za novinare.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti