Samo političari daju diplomatske izjave? Niste čuli Cavanija

Trebao je govoriti o odnosu sa Neymarom...

Samo političari daju diplomatske izjave? Niste čuli Cavanija

Sukob Edinsona Cavanija i Neymara glavna je tema francuskih, ali i evropskih medija u posljednje vrijeme. 

Neymar i Cavani su imali nekoliko nesuglasica na treninzima PSG-a, ali i tokom utakmica. Svakako, najpoznatija je njihova svađa oko izvođenja jedanaesterca. 

Neymar je taj koji želi izvoditi penale u ekipi, ali Cavani mu nije dozvolio što je očito zasmetalo Neymaru koji je došao u Pariz da bude prva zvijezda kluba. Ipak, čini se da su se stvari koliko toliko smirile, a to se moglo vidjeti i tokom sinoćnjeg meča Lige prvaka protiv Bayern Minhena. 

PSG je slavio pobjedu rezultatom 3:0, a Cavani i Neymar su se često grlili i smješkali jedan drugom tokom susreta. Urugvajski napadač je nakon meča upitan o odnosu sa Neymarom, a dao je veoma diplomatski odgovor. 

"Svi smo drugačiji. Svi imamo drugačije načine življenja i poglede na stvari. Ali, kada smo na terenu, svi radimo skupa kao porodica da bi ispunili zajedničke ciljeve, a to su pobjede", rekao je urugvajski diplomata Edinson Cavani. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, oba fudbalera su se sinoć upisala u strijelce, a također je briljirao i francuski krilni napadač Mbappe koji je pravio velike probleme odbrani gostiju. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi