Sampaoli odbio mogućnost da preuzme Barcelonu
Foto: EPA

Trener Seville jasan

Sampaoli odbio mogućnost da preuzme Barcelonu

O. Lekić

Trener Seville Jorge Sampaoli odbio je mogućnost da na ljeto zamjeni Luisa Enriquea u Barceloni, poručivši da je povezan sa projektom Seville do smrti.

Nakon sinoćnje pobjede Seville nad Athletic Bilbom (1:0) španski novinari su upitali Sampaolija u vezi špekulacija da će na ljeto preuzeti Barcelonu. 

“Odlazak u Barselonu? Na to pitanje nemam odgovor, jer ne postoji tako nešto. Ne znam šta se priča, ali u ovom dijelu sezone nema smisla diskutovati o tome. Povezan sam sa projektom Sevilje do smrti", rekao je Sampaoli novinarima, prenosi španska Marca.

Sampaoli, koji je došao na  Ramon Sanchez Pizjuan ljetos, dao je naslutiti da planira produžiti svoj ugovor sa klubom iz Andaluzije koji ističe na ljeto 2018. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trener Seville rekao je da se još uvijek nije sastao sa čelnicima kluba kako bi razgovarali o njegovoj budućnosti u klubu, ali je rekao da će se to desiti u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi