Sampdorija uputila ponudu za Jacka Wilsherea
Foto: EPA

Fudbaler Arsenala na meti italijanskog kluba

Sampdorija uputila ponudu za Jacka Wilsherea

Italijanski mediji saopštavaju da je Sampdorija uputila zvaničnu ponudu Arsenalu za Jacka Wilsherea.

Naime, Sampdorija se u zadnje vrijeme pojavila kao iznenađujući kandidat za dovođenje Wilsherea u svoje redove. Iako se špekulisalo da je italijanski klub spreman Arsenalu za 25-godišnjeg veznjaka ponuditi 10 miliona eura, koliko londonski klub, navodno, i traži za njegove usluge, čini se da je Sampdorijina pouda ipak nešto skromnija.

Naime, Sky Sport Italija saopštava da su u Sampdoriji voljni platiti 7 miliona eura za Wilshereove usluge, dok britansko izdanje Sky Sportsa, tačnije novinar Keveh Solhekol, tvrdi da ponuda Sampdorije, zajedno sa bonusima, iznosi oko devet miliona eura.

Ostaje da se vidi da li će Arsenal pristati na ovu nešto nižu ponudu za svog fudbalera, što ne bi bilo iznenađujuće s obzirom da je on tokom zadnjih godina izgubio svoje mjesto u ekipi sa Emiratesa, a krajem prošle sezone je, dok je boravio na posudbi u Bournemouthu, zadobio i tešku povredu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti