San Marino na nogama: Muller se ponovo oglasio

Nastavlja se rat

San Marino na nogama: Muller se ponovo oglasio

E. Čaušević

Njemački reprezentativac Thomas Muller prije nekoliko dana svojom izjavio uvrijedio je igrače i Fudbalski savez San Marina.

Muller je nakon utakmice Njemačke protiv San Marina izjavio da svjetski prvak ne smije gubiti vrijeme na mečeve sa amaterskim selekcijama. Nakon toga Muller je dobio razne poruke iz San Marina, te mu je poručeno da su ogorčeni njegovim riječima.

Fudbaler Bayerna je nakon tih optužbi odlučio ponovo da se oglasi, te da pošalje jasnu poruku narodu u San Marinu. Muller je istakao da je njegova izjava izvučena iz konteksta.

"Moji fanovi mogu biti sigurni da se neću nikada bojati dati iskrenu izjavu i moje mišljenje o nečemu. Čak i ako to nekome ne odgovara ili neko ima problem s tim", poručio je Muller.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije