Sanches: Istina je da sam odbio Manchester United

U Bayern došao da osvaja titule

Sanches: Istina je da sam odbio Manchester United

E. Čaušević

Novi fudbaler Bayerna, Renato Sanches, potvrdio je da je imao ponudu da karijeru nastavi u Manchester Unitedu.

Sanches se dugo vremena povezivao sa Manchester Unitedom, ali je na kraju potpisao za aktuenog prvaka Njemačke, ekipu Bayerna. Portugalski fudbaler je potvrdio da je imao ponudu kluba sa Old Trafforda, ali i nekoliko drugi ponuda.

"Manchester United je poslao ponudu za mene i koliko znam bila je zadovoljavajuća za čelnike Benfice. Ipak, imao sam i drugih ponuda. Izabrao sam Bayern jer je to sjajan klub. Igraju pred 65.000 navijača i atmosfera je slična kao u Benfici. Želim da osvajam trofeje", rekao je Sanches.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ovaj mladi fudbaler je dobio poziv selektora Portugala za Evropsko prvenstvo, te će imati priliku da se bolje predstavi evropskoj sportskoj javnosti. Bayern ga je platio 35 miliona eura, ali uz dodatne bonuse u narednim godinama ovaj klub bi mogao koštati oko 80 miliona eura.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti