"Sanches može ići ako nije sretan u Bayernu"

Oglasio se Uli Hoeness

"Sanches može ići ako nije sretan u Bayernu"

E. Čaušević

Fudbaler Bayerna, Renato Sanches, mogao bi napustiti njemački klub nakon samo jedne sezone.

Portugalac je u Bayern stigao prošlog ljeta kao veliko pojačanje iz Benfice, ali se baš nije naigrao u ekipi Carla Ancelottija. Iako je u Minhenu tek jednu sezonu već su se pojavile priče da bi mogao promijeniti sredinu.

Njemački mediji prije desetak dana objavili su da je najveći interes za Sanchesa pokazao Milan koji želi dovesti još jedno veliko pojačanje na San Siro. Da tu nešto ima najbolje pokazuje izjava i predsjednika Bavaraca Ulija Hoenessa.

"Ako igrač misli da mu je bolje negdje drugo onda može da ide. Posudba ili prodaja, nije ni bitno, klub neće stvarati problem igračima koji nisu sretni. Ovo se posebno odnosi na Sanchesa za kojeg su se pojavile mnoge špekulacije", rekao je Hoeness.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi