Sanches ovog ljeta ispravlja prošlogodišnju transfer grešku?

Ipak odlazi na Otok?

Sanches ovog ljeta ispravlja prošlogodišnju transfer grešku?

Portugalski fudbaler Renato Sanches proživljava veoma teške trenutke u karijeri.

Sanches je prošlog ljeta za 35 miliona eura dres Benfice zamijenio dresom Bayerna iz Munchena, ali se u njemačkom gigantu nije snašao, pa je sve izvjesnije da bi mogao promijeniti sredinu. 

Jedan od zainteresovanih klubova je Manchester United. Crveni đavoli, prema navodima The Suna, imaju sve u svojim rukama kada je u pitanju ovaj transfer, a mogli bi dobiti Portugalca za oko 28 miliona eura. 

Podsjetimo, u prilog Sanchesu ne ide činjenica da je Bayern prije nekoliko dana doveo veznjaka Lyona Corentina Tolissoa koji bi vjerovatno trebao biti zamjena za Portugalca. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sanches je izgubio i mjesto u seniorskoj reprezentaciji Portugala, tako da ovog ljeta nastupa za mladu reprezentaciju na Evropskom prvenstvu, ali čak ni tamo nije standardan u prvoj postavi. Ekipa Manchester Uniteda je i prošlog ljeta bila zainteresovana za njegove usluge, ali Sanches se tada odlučio za Bayern.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi