Sanchez poručio Neymaru: Dobrodošao na Emirates

Poželio dobrodošlicu

Sanchez poručio Neymaru: Dobrodošao na Emirates

Alexis Sanchez poželio je dobrodošlicu  Neymaru na Emirates, obzirom da će Brazil i Čile narednog mjeseca na stadionu Arsenala odigrati prijateljsku utakmicu. 

Čileanski fudbaler istakao je da je uzbuđen što će igrati protiv velikih rivala. 

"Uzbuđen sam što ću imati priliku igrati za Čile protiv naših velikih rivala Brazilaca ispred navijača Arsenala na Emiratesu", rekao je Sanchez, a potom dodao:

"Veselim se prilici da igram protiv dobrog prijatelja Neymara i ostatka drušva iz Brazila na Emiratesu. Utakmice Brazila i Čilea su uvijek uzbudljive, a za mene će ova utakmica na Emiratesu biti uistinu posebna."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.