Messi zna zašto mu nisu priznali čist gol

Messi zna zašto mu nisu priznali čist gol

E. Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Barcelone u derbiju 13. kola La Lige sinoć su remizirali protiv Valencije odigravši 1:1.

Katalonski klub je tek u finišu utakmice uspio da dođe do izjednačenja kada je mrežu Šišmiša zatresao Jordi Alba nakon fantastične asistencije Lionela Messija. Međutim, sigurno je da bi tok ove utakmice bio dosta drugačiji da je sudija priznao čist gol Messija iz prvog poluvremena.

Odmah se jasno vidjelo da je lopta prešla gol-liniju, ali je sudija samo odmahnuo rukama što je šokiralo igrače Barcelone, ali sigurno i sve prisutne na Mestalli. Nakon utakmice diglo se dosta prašine oko ove sramotne odluke, te mnogi prstom upiru u Real Madrid.

Prema pisanju španskih medija nakon utakmice Messi je imao kratak razgovor sa glavnim sudijom u tunelu i jasno mu je poručio šta mislio o njegovoj velikoj krađi. Navodno, Argentinac mu je poručio da zna zašto nije priznao gol, te da je svjestan da je u sve to prste upetljao i Real Madrid. Spornu situaciju možete pogledati na OVOM linku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je i dalje na prvom mjestu La Lige sa 35 bodova, četiri više od Valencije i osam od Real Madrida i Atletico Madrida. Pred ovo kolo Barca je u odnosu na Kraljeve imala deset bodova prednosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije