Sanel Konjević pojačanje u stručnom štabu Nermina Bašića

Dobro poznaje slovenski nogomet

Sanel Konjević pojačanje u stručnom štabu Nermina Bašića

S. Mlaćo

Nermin Bašić, bh. stručnjak koji je ovog ljeta preuzeo NK Radomlje iz Slovenije, danas je dobio pojačanje u stručnom štabu.

Naime, Bašiću se pridružio Sanel Konjević, trener sa "A" licencom koji vrlo dobro poznaje stanje u slovenskom nogometu, što je u ovom trenutku i bilo najbitnije za bh. stručnjaka.

Konjević je četiri godine bio u Olimpiji, u eri Izeta Rastodera, gdje je obavljao funkciju sportskog direktor kluba, a četiri godine je bio generalni sekretar Interblocka. Kako trener vodio je Svoboda Ljubljanu i Interblock.

NK Radomlje je na svojoj zvaničnoj stranici poželio dobrodošlicu Konjeviću, a treba istaći da je u realizaciji ovog transfera učestvovao bh. meadžer sa adresom u Sloveniji Saša Ćuk. Ćuk je predložio Bašiću Konjevića i kako nam je istakao, vjeruje da je napravio pravi potez.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi