Saneova tetovaža je jedna od najčudnijih koju ćete vidjeti
Foto: EPA

Istetovirao na leđima svoju sliku proslave gola

Saneova tetovaža je jedna od najčudnijih koju ćete vidjeti

E. Čaušević

Manchester City jučer je pobjedom protiv Watforda (5:0) završilli ovu sezonu koja i nije bila nešto za pamćenje.

Navijači Cityja su nakon dolaska Pepa Guardiole i mnogih pojačanja u ovoj sezoni očekivali mnogo više, ali na kraju su dobili samo mjesto koje vodi u Ligu prvaka. City je jučer odigrao meč posljednjeg kola na gostovanju protiv Watforda gdje su slavili su ubjedljivih 5:0.

U centru pažnje nakon jučerašnje utakmice našao se mladi fudbaler Građana, Leroy Sane. Njemački fudbaler je u jednom trenutku skinuo dres nakon čega se mogla uočiti velika tetovaža na njegovim leđima. Mnogi su bili šokirani jer su shvatili da je Sane istetovirao svoju sliku kada je proslavljao jedan od golova u dresu Cityja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi