Santos dobio zanimljivo pismo iz Pariza

Stiže novac za Neymara

Santos dobio zanimljivo pismo iz Pariza

E. Škorić

Brazilski klub Santos profitirao je nakon što je Neymar prešao iz Barcelone u PSG.

Neymarov transfer navodno je vrijedan 222 miliona eura, a dio kolača dobio je i Santos, klub u kojem se brazilski reprezentativac afirmisao, prije nego je stekao slavu prešavši u redove Katalonaca.

Predsjednik Santosa objavio je kako je u klub stiglo jedno pismo iz Pariza.

"Dobili smo pismo od PSG-a, izvinili su se zbog kašnjena i ponudili nekoliko opcija za rješavanje ovog pitanja, a oni će poduzeti sve mjere za transfer novca. To su jako ozbiljni ljudi kojima nogomet nije samo zabava", tvrdi predsjednik Santosa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neymar je u PSG-u sjajno otvorio sezonu, baš kao i Kylian Mbappe, koji je došao iz Monaca. Parižani su ostvarili sve pobjede u novoj sezoni, a posljednju u duelu protiv Celtica s 5:0 u prvom kolu grupne faze Lige prvaka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi