Sarajevo u utorak putuje u Moldaviju

Meč prvog pretkola Evropske lige

Sarajevo u utorak putuje u Moldaviju

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva u četvrtak igraju u gostima protiv moldavske Zarije u okviru prvog pretkola Evropske lige.

Bordo klub će već u utorak putuje u Moldaviju kada će u ranim jutarnjim satima krenuti iz Sarajeva za Istanbul. Iz turskog grada će potom putovati za Kišnjev gdje će se igrati utakmica prvog pretkola Evropske lige.

Izabranici Mehmeda Janjoša će u srijedu odraditi i službeni trening nakon čega će biti održana konferencija za medije. Podsjećamo, utakmica u Kišnjevu igra se u 20 sati po lokalnom vremenu, odnosno u 19 po našem.

Zarija će Sarajevo ugostiti na stadionu Zimbru u Kišnjevu koji ima kapacitet od 10,500 sjedećih mjesta. Revanš utakmica između ova dva rivala igra se sedam dana kasnije na Koševu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije