Sarajlija u svoj klub doveo Denisa Kramara

Slovenac u novom klubu

Sarajlija u svoj klub doveo Denisa Kramara

Denis Kramar (24) pronašao je novi klub nakon što je nedavno raskinuo saradnju sa FK Sarajevo. 

Slovenački internacionalac je doveden na Koševo na insistiranje bivšeg trenera Miodraga Ješića, međutim za vrijeme provedeno u klubu nije se nametnuo na pravi način i nakon jedne polusezone je uslijedio razlaz. 

Iako je postojala opcija da se vrati u Sloveniju, Kramar je odlučio prihvatiti ponudu sa Islanda i sljedeći klub u njegovoj karijeri je tamošnji prvoligaš UMF Vikingur Olafsvik kojeg inače s klupe vodi Sarajlija Ejub Purišević. 

Kramar je sa svojim novim klubom potpisao ugovor do kraja sezone, a inače ovo mu je osmi klub u dosadašnjoj karijeri. Prije Sarajeva igrao je za Rudar Velenje, Muru, Perth Glory, Widzew Lodz, Enosis Neon Paralimni i Getafe (B). 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi