Sarri nakon meča protiv Intera poslao poruku Balotelliju

'Ako želiš, možeš dobiti broj sportskog direktora'

Sarri nakon meča protiv Intera poslao poruku Balotelliju

Fudbaleri Napolija sinoć su na otvaranju 15. kola Serije A slavili pobjedu protiv Intera sa visokih 3:0.

Oduševljen igrom Napolitanaca bio je napadač Nice Mario Balotelli koji je tokom uttakmice posvetio nekoliko tweetova fudbalerima Napolija. "Wow, kakav gola Napolija", i " Napolijevi igrači? Maaaammaaaa mia.", pisao je Balotelli tokom meča.

Trener Napolija Maurizio Sarri imao je poruku za Maria poslije utakmice.

"Lijepo je živjeti u Nici, ali lijepo je i u Napulju. Ovisi o njemu. Mario je fudbaler koji svojim karakteristikama može pomoći svakoj ekipi. A kada ne pomaže, to je njegova krivica. Ja se ne miješam u prijelazni rok, ali ako on želi mogu mu proslijediti broj Napolijevog sportskog direktora", rekao je Sarri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je Balotelli u italijanskoj Seriji A nosio dresove Intera i Milana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi