Sarri produžio sa Napolijem

Ostaje na klupi Napolitanaca

Sarri produžio sa Napolijem

Teme:

Italijanski nogometni stručnjak Maurizio Sarri produžio je ugovor sa Napolijem.

On je prošle godine, kada je došao iz Empolija, potpisao ugovor na samo jednu sezonu, ali je kasnije impresionirao čelnike kluba sa San Paola.

To je natjeralo predsjednika ovog kluba Aurelia De Laurentiisa da mu ponudi novi ugovor, a Sarri je za italijanski radio "Kiss Kiss" rekao:

"De Laurentiis mi je dao zadovoljavajući ugovor i čak me je počastio. Veoma sam mu zahvalan. Nije morao da poboljšava neke uslove, ali je to uradio. Čast mi je što sam ovdje i osjećam se kao dio porodice", rekao je Sarri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je Napoli ove sezone pod njegovim vodstvom bio drugoplasirani tim Serije A odmah iza nedodirljivog Juventusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi