Sarri: U Torinu ćemo pokazati ponos naših ljudi

Trener Napolija pred veliki derbi Serije A

Sarri: U Torinu ćemo pokazati ponos naših ljudi

Teme:

Fudbaleri Napolija u velikoj su seriji od osam vezanih pobjeda u Seriji A, a u sljedećem kolu ih očekuje veliki ispit u gostima kod Juventusa.

Napolitancima je želja titula i to nije velika tajna. Trenutno su lideri prvenstva, a drugoplasiranom Juventusu bježe dva boda. 

Trener Napolija Maurizio Sarri raduje se ovom velikom derbiju.

"Idemo u Torino da igramo naš fudbal i da pokažemo ponos naših ljudi. Sljedeće sedmice neću biti nervozan i neću se brinuti jer želim da moji igrači meč odigraju hladne glave. Mi ćemo se spremati za taj meč kao i uvijek, a želim reći da će moji igrači dati sve od sebe na terenu", rekao je Sarri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Meč između Juventusa i Napolija na rasporedu je sljedeće subote od 20:45 sati u Torinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi