Saša Balić ostaje član rumunskog Cluja

Crnogorski defanzivac neće promijeniti klub

Saša Balić ostaje član rumunskog Cluja

S. Mlaćo

Rumunski mediji jučer su prenijeli informaciju da crnogorski defanzivac Saša Balić (27) bez zvaničnog nastupa napušta redove rumunskog Cluja, odakle je došao iz FK Sarajevo.

Prema istima, crnogorski defanzivac nije zadovoljio ukuse trenera Cluja Dana Petreskua, ali kako SportSport.ba saznaje to ipak nije istina.

"Rumuni su prenijeli totalnu dezinformaciju, a Sašu je jučer nakon tih pisanja pozvao predsjednika kluba i ponudio mu dvogodišnji ugovor. Dakle, on sigurno ostaje u Cluju, a već u pripremnom periodu pokazao je svoje kvalitete", kazao je naš izvor.

Balić je u dosadašnjoj karijeri nastupao za sve selekcije reprezentacije Crne Gore, a u Rumuniji je već nosio dres ekipe ASA Tirgu. Nastupao je i za ukrajinski Metaluth, te Krybas, te hrvatski Inter Zaprešić....

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi