Saša Zdjelar novo je pojačanje španske Mallorce

Došao na šestomjesečnu pozajmicu

Saša Zdjelar novo je pojačanje španske Mallorce

D. Vejo

Srbijanski fudbaler Saša Zdjelar od danas je i zvanično postao novi član španskog drugoligaša Mallorce.

On je u Španiju stigao na šestomjesečnu pozajmicu, te će do ljeta nositi dres Mallorce. Ukoliko zadovolji ukus pomenutog tima, Zdjelar će dobiti priliku da potpiše ugovor.

Mallorca se nalazi u dosta teškoj situaciji, s obzirom da im prijeti ispadanje u treću ligu. Nekadašnji član elite, nalazi se u nezgodnoj situaciji kako finansijski tako i po pitanju igračkog kadra.

Zlatni "Orlić" stigao je kao veliko pojačanje, te će imati dosta dobru minutažu u Mallorci.

Podsjetimo, u prethodne dvije godine on je nosio dres grčkog Olympiacosa ali odigrao je svega četiri meča u svim takmičenja za tim iz Pireja, s toga je odlazak u novu sredinu bilo najlogičnije riješenje za njega kako ne bi skrenuo s puta kada je u pitanju karijera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi