Sastanak u Monte Carlu otkrio gdje će Verratti
Foto: EPA

Viđen s predstavnicima Juventusa

Sastanak u Monte Carlu otkrio gdje će Verratti

M. Šljivak

Torinski Juventus u narednu sezonu bi mogao ući jači za Marca Verrattija.

Iako agent fudbalera PSG-a tvrdi kako od odlaska iz redova francuskog prvaka nema ništa, italijanski fudbaler je u društvu menadžera Donata Di Camplija viđen sa rukovodstvom Stare dame u Monte Carlu.

Čelnici Juventusa su iskoristili boravak u Monacu kako bi obavili novu rundu pregovora i kako Sky Sports Italia saznaje, Verratti bi od naredne sezone mogao obući dres Bianconera.

Ipak, agent tvrdi da su on i Verratti slučajno u Monte Carlu i da od odlaska u Juve nema ništa.

"On je važan igrač za PSG i ima ugovor do 2021. godine. Predsjednik je rekao da ga želi u timu. Nismo razgovarali s Juventusom, samo želimo pogledati utakmicu", istakao je Di Campli.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Omaleni veznjak je član PSG-a postao 2012. godine, a ugovor s Parižanima ga veže još četiri sezone.

Ukupno je u karijeri odigrao 198 utakmica za francuskog velikana, a postigao je pet golova.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi