Šatara: Cilj je mjesto koje vodi u Evropu

Bh. fudbaler pruža sjajne partije u dresu Mladosti iz Lučana

Šatara: Cilj je mjesto koje vodi u Evropu

D. Vejo

Fudbaleri Mladosti iz Lučana sutra počinju sa pripremama za nastavak sezone.

Među onima koji će biti na prozivci jeste i mladi bh. reprezentativac Miloš Šatara koji pruža sjajne partije u dresu tima iz Lučana. Plavi iza sebe imaju polusezonu za pamćenje. Nakon kraja jesenjeg dijela šampionata, završili su na petoj poziciji sa 34 osvojena boda, te se tako našli među elitom.

U nastavku imaju istu ambiciju kako kažu, te će dati sve od sebe da istu ostvare.

"Pripreme počinju sutra, treninge ćemo za početak imati na svom terenu. Ambicije su da budemo među prvih osam ekipa sve dok se bodovi ne budu dijelili. Onda ćemo vidjeti da li možemo izboriti neko od mjesta na tabeli koje vodi u Evropu", ističe za SportSport.ba fudbaler Mladosti, Miloš Šatara.

Drugi dio priprema, fudbaleri Mladosti odradit će u Sloveniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi