Šatara: Partizan je postigao golove iz naših grešaka

Bh. fudbaler nakon poraza od Partizana

Šatara: Partizan je postigao golove iz naših grešaka

D. Vejo

Fudbaleri Mladosti iz Lučana danas su u okviru 26. kola Super lige Srbije na svom terenu poraženi od beogradskog Partizana rezultatom 0:2 (0:1).

Za domaći tim na ovom susretu nastupao je bosanskohercegovački fudbaler i bivši član mlade reprezentacije BiH, Miloš Šatara koji igra na poziciji štopera. Igrač koji je već dvije sezone standardan prvotimac tima iz Lučana kazao je da su se crno-bijeli postavili kao favoriti, te da su tu ulogu u potpunosti opravdali. 

"Partizan je od prve minute u utakmicu ušao kao favorit. Mi smo nakon dva poraza pokušali da napravimo nešto pred svojom publikom, iako smo bili oslabljeni neigranjem najboljeg igrača Jankovića. Gosti su dominirali tokom cijelog susreta, ali smo sami krivi za golove, jer smo ih dobili iz sopstvenih grešaka", naglasio je za SportSport.ba fudbaler Mladosti, Miloš Šatara.

Za mladog fudbalera i njegove saigrače nema previše odmora, jer ih već u narendom kolu čeka neugodno gostovanje na Karađorđu, ekipi Vojvodine.

"Jeste, gostujemo Vojvodini. Okrećemo se toj utakmici, ovu današnju moramo što prije zaboraviti", zaključuje Šatara.

Vrijedno pomena jeste i to da pored Šatare, u ekipi Mladosti nastupa i nekadašnji igrač Rudara iz Prijedora 21-godišnji Siniša Saničanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije