Savez trenira strogoću na Interu

Kazne za Icadija i Perišića

Savez trenira strogoću na Interu

E. Škorić

Nogometaši Intera Mauro Icardi i  Ivan Perišić dobili su po dva meča suspenzije.

Inter je sinoć poražen s 1:0 od Juventusa, a ovaj meč obilježilo je dosta negodovanja zbog sudijskih odluka, posebno od strane gostujućih nogometaša.

Perišić je u nadoknadi isključen, a on je zajedno s Icardijem dobio dva meča suspenzije. Obojica su navodno uputili ružne komentare prema sudiji Ncolu Rizzoliju.

Icardi je također šutnuo loptu u smjeru sudije, pa je dobio i 10.000 eura novčane kazne.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kada je riječ o ostalim igračima u Seriji A, za ovo kolo je kažnjen Napolijev Jose Callejon sa 10.000 eura zbog udaranja Adama Nagyja u duelu Bologne i Napolija, kažnjen je i Boštjan Cesar iz Chieva, Jose Sosa iz Milana, Adam Masina iz Bologne...

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi