Savić: Nikada nisam bio ovoliko tužan

Fudbaler Atletico Madrida nakon sinoćnjeg finala

Savić: Nikada nisam bio ovoliko tužan

D. Vejo

Fudbaleri Atletico Madrida nisu uspjeli da osvoje trofej Lige prvaka, jer je sinoć od njih na San Siru bio bolji gradski rival Real nakon efikasnijeg izvođenje jedanaesteraca.

Za nekadašnjeg igrača Partizana, koji je do prije svega nekoliko godina čuvao napadače Borca iz Čačka a sinoć jednog od najboljih igrača svijeta Cristiana Ronalda, poraz je bio težak udarac. Kako kaže, mnogo boli.

"Na taktičkom planu odigrali smo jako dobro. Bili smo na korak od osvajanja trofeja ali eto sreća nam je okrenula leđa. Nismo uspjeli. To mnogo boli. Emociju ne mogu da sakrijem, jer nikada nisam bio u ovolikoj mjeri tužan i razočaran", rekao je za inostrane medije štoper Atletica, Stefan Savić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi