Savjet za Lewu: Ne idi u Real ili Barcu
Foto: EPA

Giovane Elber savjetuje Poljaka

Savjet za Lewu: Ne idi u Real ili Barcu

M. Šljivak

Nekadašnji napadač minhenskog Bayerna, Giovane Elber, smatra kako bi Robert Lewandowski trebao ostati u bavarskom klubu.

Poljak se konstantno povezuje s odlaskom iz kluba, a kao nove destinacije spominju se Real Madrid i Manchester City.

Međutim, Elber smatra da bi Lewa trebao ostati u Bayernu i da je to najbolje rješenje za njega.

"Lewandowski ne bi trebao razmišljati o drugim klubovima, jer s Bayernom može osvojiti sve. Kada potpišete za Real ili Barcu, može se dogoditi da ne uopšte ne igrate i nadam se da će Lewa ostati u Bayernu", smatra Elber, te dodaje:

"Bayernu ne treba još jedan napadač. Tim je jako dobro pozicioniran s Mullerom i Lewandwoskim i ako jedan ispadne iz tima, poremetio bi se kompletan sistem", smatra Elber.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Brazilac je dres Bavaraca nosio šest godina, a u 265 nastupa za tim iz Minhena postigao je 138 pogodaka.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi