"Savjetujem Nainggolanu da napusti Romu"

Manolas o saigraču iz Rome

"Savjetujem Nainggolanu da napusti Romu"

E. Čaušević

Reprezentativci Belgije remizirali su sinoć na domaćem terenu protiv Grčke u meču kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju 2018. godine. 

Grčka je imala vodstvo golom Mitroglua do samog finiša utakmice, ali je onda Lukaku uspio da donese bod Belgiji i dobar rezultat reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Nakon utakmice reprezentativac Grčke, Kostas Manolas, govorio je za belgijske medije, a najviše je pričao o Romi.

Manolas je rekao da je glavni cilj rimske ekipe da ove sezone izbori direktan plasman u Ligu prvaka. Također, Manolas se dotakao i svog saigrača iz Rome, Radje Nainggolana, te je dao izjavu koja je iznenadila navijače Vučice.

"Moja budućnost je u Rominim rukama. Ako žele da ostanem tako će i biti, ako žele da me prodaju onda ja tu ne mogu ništa. Što se Nainggolana tiče on je jedan od najboljih veznih igrača na svijetu. Može igrati u najboljim ekipama jer je nevjerovatan igrač Budimo iskreni, Roma nije na nivou Barcelona, Bayerna ili Real Madrida. Moj savjet mu je da napusti Romu ako želi da napreduje", rekao je Manolas.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti