Šćepanović karijeru nastavlja u Srbiji

Imao ponuda iz BiH, ali...

Šćepanović karijeru nastavlja u Srbiji

Vučina Šćepanović nakon napuštanja Zrinjskog vjerovatno će se vratiti u Srbiju. 

Ovaj srbijanski internacionalac sa rukovodstvom mostarske momčadi nije postigao dogovor oko produženja saradnje, a prema svemu sudeći, naredna destinacija u njegovoj karijeri će biti niželigaš Radnički iz Obrenovca. 

"Vjerovatno ću karijeru nastaviti u Radničkom. Razgovarao sam sa klubovima iz BiH u proteklim danima, međutim nije bilo ništa što bi me zadovoljilo i vidjet ćemo da li će se šta promijeniti ubrzo. No, kako stvari stoje, doći ću u Radnički i pomoći tom klubu", kazao je Šćepanović za SportSport.ba.

Šćepanoviću (33) je također ponuđen i dodatni posao u Obrenovcu, te će na taj način privoditi karijeru kraju obzirom da je ušao u pozne igračke godine. 

Vrijedi podsjetiti da je pored Zrinjskog u svojoj karijeri još nastupao za Sarajevo, Slaviju, Makedoniju, Hajduk iz Kule, Smederevo, Makedoniju, Bečej i ukrajinski Kryvbas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi