Schalke odbio ponudu za Kolašinca

Juventus ostao kratkih rukava

Schalke odbio ponudu za Kolašinca

Schalke je odbio ponudu Juvetnusa od tri miliona eura plus dva miliona bonusa za lijevog beka Seada Kolašinca.

Kolašinac se već dugo vremena povezuje sa prelaskom u Juventus, ali Uprava Schalkea nikako da popusti i omogući našem reprezentativcu ovaj sjajni transfer.

Ugovor Kolašinca sa Schalkeom ističe na kraju ove sezone, ali Juventus ne želi čekati ljeto i dovesti ga besplatno već ga žele već u januaru prije svega zbog toga što će ostati bez Patrica Evre koji uskoro treba otići u drugi klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Stara dama je ponudila tri miliona eura za Kolašinca, ali to očito nije zadovoljilo potrebe Schalkea koji nema namjeru da proda svog defanzivca.

Podsjetimo da je Kolašinac uvršten u idealni tim jesenjeg dijela Bundeslige, a odigrao je 12 mečeva i postigao dva pogotka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti